Hopp til innhold
Løvaas Gard
Hjem
Inn på tunet
Arna Jordsortering
Arna Jordsortering
Ferdigplen og torvtak
Kompost og jord
Sand, singel, pukk og skjellsand
Stell av hage og eiendom
Framifrå
Framifrå
Framifrå nettbutikk
Gardsbutikk
Om Framifrå
Kalender
Miljø og utvikling
Om oss
Om Løvaas Gard
Familien og lidenskapen
Åpningstider
0
0
Kontakt oss
Løvaas Gard
Hjem
Inn på tunet
Arna Jordsortering
Arna Jordsortering
Ferdigplen og torvtak
Kompost og jord
Sand, singel, pukk og skjellsand
Stell av hage og eiendom
Framifrå
Framifrå
Framifrå nettbutikk
Gardsbutikk
Om Framifrå
Kalender
Miljø og utvikling
Om oss
Om Løvaas Gard
Familien og lidenskapen
Åpningstider
0
0
Kontakt oss
Hjem
Inn på tunet
Mappe: Arna Jordsortering
Mappe: Framifrå
Miljø og utvikling
Mappe: Om oss
Åpningstider
Kontakt oss
Tilbake
Arna Jordsortering
Ferdigplen og torvtak
Kompost og jord
Sand, singel, pukk og skjellsand
Stell av hage og eiendom
Tilbake
Framifrå
Framifrå nettbutikk
Gardsbutikk
Om Framifrå
Kalender
Tilbake
Om Løvaas Gard
Familien og lidenskapen
Framifrå nettbutikk Pinnekjøtt
1 / 2
pinnekjøtt-fana kjøtt.jpg Bilde 1 av 2
pinnekjøtt-fana kjøtt.jpg
shutterstock_1643963938.jpg Bilde 2 av 2
shutterstock_1643963938.jpg

Pinnekjøtt

499,00 kr

Pinnekjøttet fra Fana Kjøtt AS er håndsaltet, en metode som krever både tid og dyktighet. Denne tradisjonelle tilnærmingen til kjøttforedling sikrer en rik og autentisk smak, som har blitt bevart og perfeksjonert gjennom årene. Fana Kjøtt AS tilbyr pinnekjøtt i hele sider eller skåret, noe som gir kunder fleksibiliteten til å velge formatet som passer best for deres kulinariske behov.

En viktig del av prosessen er den omhyggelige tørkeperioden som varer i omtrent 3-4 uker. Denne nøye kontrollerte tørkeprosessen er essensiell for å utvikle pinnekjøttets karakteristiske smak og tekstur, som har gjort det til en ettertraktet delikatesse i Norge, spesielt i juletiden.

Pinnekjøttet er klar for utlevering i veke 50.

Pinnekjøttet må hentast i gardsbutikken.

  • Pris kr. 499,- pr kg

Fana kjøtt

Antall:
Legg til i handlevogn

Pinnekjøttet fra Fana Kjøtt AS er håndsaltet, en metode som krever både tid og dyktighet. Denne tradisjonelle tilnærmingen til kjøttforedling sikrer en rik og autentisk smak, som har blitt bevart og perfeksjonert gjennom årene. Fana Kjøtt AS tilbyr pinnekjøtt i hele sider eller skåret, noe som gir kunder fleksibiliteten til å velge formatet som passer best for deres kulinariske behov.

En viktig del av prosessen er den omhyggelige tørkeperioden som varer i omtrent 3-4 uker. Denne nøye kontrollerte tørkeprosessen er essensiell for å utvikle pinnekjøttets karakteristiske smak og tekstur, som har gjort det til en ettertraktet delikatesse i Norge, spesielt i juletiden.

Pinnekjøttet er klar for utlevering i veke 50.

Pinnekjøttet må hentast i gardsbutikken.

  • Pris kr. 499,- pr kg

Fana kjøtt

Pinnekjøttet fra Fana Kjøtt AS er håndsaltet, en metode som krever både tid og dyktighet. Denne tradisjonelle tilnærmingen til kjøttforedling sikrer en rik og autentisk smak, som har blitt bevart og perfeksjonert gjennom årene. Fana Kjøtt AS tilbyr pinnekjøtt i hele sider eller skåret, noe som gir kunder fleksibiliteten til å velge formatet som passer best for deres kulinariske behov.

En viktig del av prosessen er den omhyggelige tørkeperioden som varer i omtrent 3-4 uker. Denne nøye kontrollerte tørkeprosessen er essensiell for å utvikle pinnekjøttets karakteristiske smak og tekstur, som har gjort det til en ettertraktet delikatesse i Norge, spesielt i juletiden.

Pinnekjøttet er klar for utlevering i veke 50.

Pinnekjøttet må hentast i gardsbutikken.

  • Pris kr. 499,- pr kg

Fana kjøtt

Psst! Vi har utlevering av betilte varer i Bergen sentrum og på Voss Resort, Bavallstunet. Se mer her!

Løvaas Gard
Arna, Langedalen 522
5268 Haukeland

Tlf. 55 24 36 03

E-post: post@lovaasgard.no

Personvernerklæring
Bruk av cookies

Forespørselsskjema
Legg inn din kontaktinformasjon og vi kontakter deg ang. dette produktet.
Navn *
Telefon
Thank you!

 Powered by Argonville

pinnekjøtt-fana kjøtt.jpg
shutterstock_1643963938.jpg